What's New & Old Blog

What's New
& Old Blog

Conectează-te cu noi

Kalman Horvath. Ca pita, caldă.


Frumoase sunt cărările Domnului. Și uneori, te duc fix spre oamenii potriviți.

Așa l-am întâlnit pe Kalman Horvath.

Era o zi însorită, filmam content pentru Marty Restaurant Oradea, când Lucian, managerul, ne-a propus ceva diferit:


„Vreți să surprindeți ceva ce n-ați mai filmat până acum?” Știi deja ce i-am răspuns.

Ne-am trezit în mijlocul unui workshop de făcut pâine pentru copii.

O masă lungă, făină presărată peste tot, aluat moale, miros de pâine proaspăt coaptă, mâini mici care frământau și râsete peste tot.

În mijlocul lor, The Artisan Baker, Kalman Horvath.

Cu răbdare și pasiune, îi învăța pe cei mici cum să dea viață unei pâini adevărate. Simplitate, bucurie, autenticitate.

Un moment care ne-a prins și pe noi și pe care, cu siguranță, vreau să-l trăiesc alături de copiii mei, când o fi vremea.

După workshop, am schimbat câteva vorbe, am rezonat imediat și, de atunci, am tot găsit moduri să ne ajutăm reciproc. Astăzi suntem chiar parteneri într-o colaborare de care suntem entuziasmați.

De ce scriu despre pâine?

Pentru că în curând, Kalman Horvath revine cu un nou workshop în Oradea, pe 27 martie 2025. Un atelier dedicat celor care vor să învețe să facă pâine cu maia, exact așa cum trebuie.

Evenimentul va avea loc la Cofetăria La Torta, pe Strada Republicii nr. 26.

Dacă vrei să participi, ai două variante:


Intri pe link-ul de mai jos și te înscrii direct:

https://fb.me/e/6DyXr34Ap


Suni la 0739 844 444 și rezolvi pe loc.

Cursul este pentru oricine își dorește să învețe meșteșugul pâinii: amatori, mame, pasionați de home baking sau oameni care vor să pună pe masă ceva autentic.

Locurile sunt limitate, între 17 și 20 de persoane.

Noi sigur vom fi acolo. Sperăm să ne vedem și cu tine, să învățăm ceva nou și să schimbăm două vorbe bune.

Să ai spor la pita caldă!

https://studiobakery.ro/